torstai 21. marraskuuta 2013

Chocolade Mudcake

Aina ihana mutakakku


4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
200 g margariinia tai voita
200 g tummaa suklaata

  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Voitele ja jauhota irtophjavuoka.
  • Sulata rasva kattilassa ja sekoita suklaapalat sekaan. Sekoita koko ajan niin, että suklaa on sulanut. Varo ettei seos ala kiehua, koska sitten suklaa palaa ja kakku maistuu ihan hirveältä, nimimerkillä kokeiltu on...
  • Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään.
  • Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon vuorotellen jauhoseosta ja suklaaseosta.
  • Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla 20 min.
  • Kakun on tarkoitus jäädä keskeltä raa'aksi.
  • Koristele jäähtynyt mutakakku tomusokerilla.

Omasta mielestäni mutakakku on kaikkein parasta hieman lämpöisenä, mutta silloin sitä ei voi koristella tomusokerilla koska se sulaa ja lopputulos on sitten hikinen kakku.

Herkutelkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti